L.I.F.E-SYSTEMET- Kvantmedicin för dig!

 

 

 L.I.F.E-SYSTEMET

 

Utöver kockyrket är Jonas Blomqvist utbildad L.I.F.E-terapeut, och har sedan 2006 arbetat med L.I.F.E-SYSTEMET;

Ett kvantmedicinsk biofeedback-system.

 

L.I.F.E-SYSTEMET är ett tekniskt instrument som via våra nerv-och energibanor mäter, registrerar och återställer obalanser i kroppen.

Informationen läses av genom en dator som är kopplad till maskinen och balanseringen löser upp blockeringar och ger energi till cellerna för att kroppen ska kunna fungera optimalt.

 

Så här går det till:

 

Du sätter dig bekvämt i en stol eller lägger dig på en massagebänk och blir uppkopplad till systemet genom band runt handleder, fotleder och panna. Därefter går Jonas igenom informationen som skickas till datorn och kan påbörja balanseringen, som är helt smärtfri. Beroende på hur känslig du är kan du känna att det pirrar lite i fötter och händer som mest.

Några av de åkommor Jonas med framgång balanserat är fobier och trauman, magproblem, whiplash-skador, muskulära problem och värk.

 

"Fobier och trauman är något av en specialitet, det bästa med att behandla sådana problem med L.I.F.E-systemet är att man inte behöver prata om dom för att kunna komma åt dom, vilket kan hjälpa när det ibland kan vara tunga saker man helst vill slippa prata om.

L.I.F.E-systemet behandlar inte specifika sjukdomar utan jobbar med att ta bort blockeringar och obalanser samt att stärka upp och hjälpa kroppens egna läkningsförmågor. Det spelar därför mindre roll vilken åkomma du söker hjälp för”

- JonasEtt biofeedbacktest med balansering tar ca 1,5-2 timmar och kostar 900kr.

 

Kontakta Jonas för tidsbokning och mer info 076-88 22 190