Lite om oss:

 

 

Kvalitet ala Sannegården!

 

 

 

Välkomna till oss här på Sannegården, låt oss presentera oss:

Vi heter Jonas och Linda och bor och jobbar här ute på Björkö sedan 1a april 2015.

Japp! Vi bor här året runt, även på vintern!

Vi har så länge vi kan minnas haft en genuin passion för riktig, äkta mat och matlagning och nu kan vi äntligen servera vår mat till Er alla som kommer hit till oss.

Vi började bygget av uteköket och restaurangtältet våren-17 och blev nästan precis klara till mitten av Juni. Då körde vi igång!

 

Vi bakar allt bröd och alla bakverk från grunden, gör våra egna majonnäser och dressingar, odlar många grönsaker, frukter och örter själva.

Surdegen som pizzorna är bakade på startades i våras och köttet i bylehamnburgaren långbakas i vedugnen i 24 timmar.

Äggen i maten kommer från våra egna hönor som bor bakom den stora granen på andra sidan huset.

Ja och så det här med matfett, vi använder SMÖR. Ett margarinpaket har aldrig satt sin fot i vårat kök.

I och med att vi har ett litet ställe har vi ingen jättekapacitet. Vi behåller väldigt få sittplater i vårt restaurangtält och en liten kort meny, då vet vi att vi kan hålla kvaliteten i både maten och servicen på en hög nivå. Vi satsar på kvalitet istället för kvantitet! 

Som Jonas brukar säga: "We dont serve fast food, we serve Great food as fast as we can!"

 

Känn er innerligt välkomna till oss och smaklig måltid!